Mormota

Mergi la pagina principala »

Sunteti pe :

Ce trebuie să ştii despre pregătirea unei drumeţii pe timpul nopţii: echipament, accesorii indispensabile, îmbrăcăminte, hrană şi altele

Drumetii nooapteaNopţile sunt destul de răcoroase, mai ales la munte, aşa că, în cazul în care te tentează o drumeţie montană pe timpul nopţii, este nevoie să ai câteva cunoştinţe importante despre elementele care nu ar trebui să îţi lipsească. Aşadar, iată câteva sfaturi pentru o „escapadă” cât mai sigură.

Cum recunoşti semnalele apropierii unei furtuni pe munteLunile de sfârșit de vară/început de toamnă sunt foarte riscante pentru furtunile pe munte iar cei care se aventurează în drumeţii montane ştiu foarte bine că acestea vin la pachet cu tunete şi fulgere periculoase. Evitarea furtunilor este extrem de importantă, indiferent de sezon.

Sfaturi utile pentru un rucsac uşor şi un cort curat pe munte

Sfaturi utile pentru un rucsac uşor şi un cort curat pe munte


Pe lângă bocanci, prietenii tăi cei mai buni pe munte se vor dovedi a fi un rucsac uşor şi un cort curat şi bine întreţinut. Aşadar, îţi oferim câtve ponturi pentru pregătirea rucsacului, pentru prevenirea excesului de greutate şi pentru curăţarea cortului, în cazul în care în excursia anterioară s-a lăsat cu ploi, noroi sau diverse elemente care nu au ce căuta pe/într-un cort.


Articolele de la 1 la 5 din 22 in total

pe pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5