Mormota

Mergi la pagina principala »

Sunteti pe :

Cele mai bune pârtii de ski din România

cele mai bun partii de schii romaniaRelieful din ţara noastră reprezintă un foarte mare avantaj, în special pentru turismul montan. Munţii Carpaţi ocupă o treime din suprafaţa ţării noastre. Din acest motiv, mai ales în ultimii ani, staţiunile montane au atras un număr tot mai crescut de turişti care vin să ne viziteze peisajele idilice, atât în sezonul cald, dar şi iarna, în speical pentru pârtiile de ski sau snowboarding şi pentru a se bucura de numeroasele posibilităţi de distracţie.

Iată cele mai mai bune pârtii din staţiunile montane româneşti, alături de câteva sugestii pentru posibilităţile de cazare din zona acestora.

Ce trebuie să ştii despre pregătirea unei drumeţii pe timpul nopţii: echipament, accesorii indispensabile, îmbrăcăminte, hrană şi altele

Drumetii nooapteaNopţile sunt destul de răcoroase, mai ales la munte, aşa că, în cazul în care te tentează o drumeţie montană pe timpul nopţii, este nevoie să ai câteva cunoştinţe importante despre elementele care nu ar trebui să îţi lipsească. Aşadar, iată câteva sfaturi pentru o „escapadă” cât mai sigură.

Cum recunoşti semnalele apropierii unei furtuni pe munteLunile de sfârșit de vară/început de toamnă sunt foarte riscante pentru furtunile pe munte iar cei care se aventurează în drumeţii montane ştiu foarte bine că acestea vin la pachet cu tunete şi fulgere periculoase. Evitarea furtunilor este extrem de importantă, indiferent de sezon.

Articolele de la 1 la 5 din 23 in total

pe pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5