Mormota

Mergi la pagina principala »

Sunteti pe :

Impermeabilizantul Revivex McNett-GEAR AID

O pereche de încălțăminte trebuie să treacă prin multe încercări: de la noroi, apă, vânt, zăpadă, la arșiță și soare.

ReviwexDe aceea, este absolut necesar ca acestea să fie ingrijite corespunzător. Când ne propunem să investim o sumă considerabilă de bani într-o pereche de bocanci sau încălțăminte de calitate, vom dori să-i purtăm o perioadă cât mai lungă de timp. Chiar dacă orice încălțăminte are o durată de viață limitată, trebuie să ne gândim la modul în care putem prelungi intervalul de utilizare în condiții optime, asigurându-ne să fie cât mai confortabile și nu în ultimul rând rezistente la apă.ă treacă prin multe încercări: de la noroi, apă, vânt, zăpadă, la arșiță și soare. De aceea, este absolut necesar ca acestea să fie în

Referitor la acest subiect, ne-am propus să vă prezentăm două produse de la McNett - GEAR AID, respectiv câteva ponturi cu ajutorul cărora poate fi prelungită viața a ghetelor, a bocancilor de munte sau a încălțămintelor preferate.

 

Deodorizantul MiraZyme de la McNett – GEAR AID

A scăpa de mirosurile cauzate de bacterii, secreții corporale, fungi, mucegai este o provocare cu care ne întâlnim zi de zi. 

Mirazyme

Cu această ocazie ne vom focaliza atenția pe menținerea unei igiene adecvate a încălțămintei și a piciorului, însă vom prezenta și câteva trucuri în vederea eliminării odorurilor din echipamente, cum ar fi: îmbrăcămintea, echipamentele outdoor, echipamentele sport și acvatice (din neopren).


Mirosul neplăcut din pantofi este o problemă incomodă și des întâlnită, nu numai la bărbați, dar și la femei. Este de știut, faptul că principala cauză a mirosurilor neplăcute din încălțăminte este transpirația picioarelor, care facilitează dezvoltarea bacteriilor. Bocancii sau încălțămintea în general, absorb mirosurile și transpirația, indiferent de calitatea acestora. Anumiți pantofi miros mai urât decât altul, motivul fiind tălpile interioare, care tind să absoarbă transpirație în mod excesiv. Evident, ar fi recomandat, ca utilizatorul să opteze pentru încălțăminte de calitate, preferabil din piele, căptușite tot cu piele.

Vă prezentăm mai jos deodorizantul MiraZyme de la McNett – GEAR AID, un produs ecologic, o combinație biodegradabilă de enzime naturale și microbi puternice, care oferă o soluție inovatoare în vederea eliminării mirosurilor neplăcute. McNett – GEAR AID a identificat, a separat și a reprodus un amestec unic de 10 enzime naturale, microbi și alte ingrediente organice destinate să identifice și să distrugă mirosurile.

Kitul de reparații Freesole de la McNett – GEAR AID

Când aveți o pereche de bocanci de tură sau încălțăminte pentru alergare favoriți, cu siguranță veți dori să-i folosiți cât mai mult posibil.

În cazul în care, la un moment dat acestea se deteriorează, nu trebuie aruncate. Cu o investiție minimă, puteți extinde viața încălțămintelor, pentru a vă bucura de ei mai mult timp, cel puțin până când veți putea achiziționa o pereche corespunzătoare.

Nu trebuie să fiți expert pentru a vă recondiționa încălțămintea preferată, la care nu doriți să renunțați prea repede.  Kitul de reparații Freesole de la McNett – GEAR AID, poate veni în ajutor, deoarece este conceput special pentru repararea încălțămintelor. Oferă o soluție durabilă, flexibilă și rezistentă la șocuri. Adezivul Freesole este un material asemănător tălpilor de încălțăminte, astfel se atașează fără probleme reconstruind părțile uzate. Cu acest produs oricine poate fi meșter în repararea încălțămintelor.

Beneficiile Kit-urilor de reparaţii Tear Aid

Beneficiile Kit-urilor de reparaţii Tear Aid


Tear Aid oferă două tipuri de kit-uri de reparaţii pentru entuziaştii pasionaţi de excursii şi alte activităţi outdoor şi nu numai. Aceste două kit-uri nu ar trebui să lipsească din rucsacul nimănui şi, în continuare, îţi vom explica şi motivele. De asemenea, îţi vom prezenta pentru ce anume se foloseşte fiecare tip de kit de reparaţii propus de Tear Aid.

Eşti fan al outdoor-ului? McNett îţi oferă produsele esenţiale de care ai nevoie pentru aventura ta outdoor

Produse intretinere outdoor


McNett Europe este parte a companiei americane GEAR AID cunoscută înainte sub denumirea de McNett Corp. şi se ocupă cu crearea şi comercializarea unei palete vaste de produse aflate sub brandul McNett. Aceste produse sunt comercializate pe piaţa europeană şi am decis să le oferim şi noi clienţilor noştri datorită calităţii indiscutabile a acestui brand.

Articolele de la 1 la 5 din 28 in total

pe pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6