Mormota

Mergi la pagina principala »

Sunteti pe :

Livrare

Procedura standard: Produsele comandate se livrează prin curier rapid GLS (www.gls-romania.eu). Produsele ajung la destinaţie în 24 ore în orice localitate din ţară. Livrarea se face la domiciliu sau la adresa menţionată de către client. 

  • Pentru comenzile ce depăşesc 200 RON transportul este gratuit.
  • Pentru comenzile sub 200 RON transportul este de 20 RON.

La preluare se achită contravaloarea produselor comandate. De la agentul GLS primiți o chitanţă care dovedeşte că ați plătit contravaloarea produselor.

La cerere putem efectua livrări şi prin POŞTA ROMÂNĂ. În acest caz livrarea  produselor se realizează prin Poşta Română cu mandat poştal prin ramburs. Coletul ajunge la destinaţie aproximativ în 3-4 zile lucrătoare de la data expedierii. Destinatarul va fi înştiinţat printr-un aviz, de către oficiul poştal corespunzător adresei de livrare. Ridicarea coletului se face de la acest oficiu poştal, pe baza buletinului (cărţii) de identitate.  Taxele poştale, variază în funcţie de greutatea şi valoarea pachetului. (În cazul corturilor aprox 15-20 RON, a hărţilor 12-15 RON, primul kilogram este cel mai scump).

Foarte important: Pentru livrarea  prin Poşta Română, adresa de livrare trebuie să coincidă obligatoriu cu cel din buletin, altfel nu puteţi ridica coletul.

În cazul în care ați optat pentru livrarea prin Poșta Română, coletul ar trebui să ajungă la dumneavoastră în 4-5 zile lucrătoare. Dacă după acest termen nu ați primit încă Avizul de primire colet de la Poștă, vă rugăm să vă prezentați cu Actul de Identitate la oficiul poștal de care aparțineți și să solicitați ridicarea coletului. Contactați firma noastră prin mail, telefon sau observații comandă pentru furnizarea de informații referitoare la expediere (numar colet, data, oficiul postal) în acest caz, deoarece serviciul de Mesagerie nu are facilitate de urmărire colet prin internet ( track & trace ).