Freesole McNett-Gear Aid - nu trebuie să fiți expert pentru a vă recondiționa încălțămintea preferată

Freesole McNett-Gear Aid - nu trebuie să fiți expert pentru a vă recondiționa încălțămintea preferată

 

 

Când aveți o pereche de bocanci de tură sau încălțăminte pentru alergare favoriți, cu siguranță veți dori să-i folosiți cât mai mult posibil.

În cazul în care, la un moment dat acestea se deteriorează, nu trebuie aruncate. Cu o investiție minimă, puteți extinde viața încălțămintelor, pentru a vă bucura de ei mai mult timp, cel puțin până când veți putea achiziționa o pereche corespunzătoare.

Nu trebuie să fiți expert pentru a vă recondiționa încălțămintea preferată, la care nu doriți să renunțați prea repede. Kitul de reparații Freesole de la McNett – GEAR AID, poate veni în ajutor, deoarece este conceput special pentru repararea încălțămintelor. Oferă o soluție durabilă, flexibilă și rezistentă la șocuri. Adezivul Freesole este un material asemănător tălpilor de încălțăminte, astfel se atașează fără probleme reconstruind părțile uzate. Cu acest produs oricine poate fi meșter în repararea încălțămintelor.

Această formulă pe bază de uretan, este un sistem patentat de reparații, conceput pentru a reconstrui toate tipurile de tălpi, totodată oferă soluții multiple în sfera reparațiilor de încălțăminte. Temperaturile ridicate sau chimicalele nu influențează calitatea reparației. Freesole asigură adeziune superioară, flexibilitate, rezistență la uzură și apă. Este o formulă extrem de concentrată, reparațiile se pot face cu o singura aplicație permanentă. Ideal pentru tocuri uzate, talpă uzată sau deteriorată, repararea lateralelor rupte din piele și/sau țesături, etc.

Se pretează la toate tipurile de încălțăminte: bocanci, încălțăminte sport, espadrile, patine cu role, etc.

Prezentăm câteva situații în care Freesole poate fi utilizat cu succes garantat:

1. În cazul în care s-a desprins talpa bocancului, după curățarea cu o perie rigidă, respectiv alcool isopropilic a ambelor suprafețe care urmează a fi lipite, se va aplica un strat de adeziv. Pentru un contact optim se va exercita presiune pe suprafața lipită, iar după vulcanizarea, sau pe înțelesul tuturor uscarea adezivului peste noapte, bocancul poate fi din nou purtat.

2. Nu trebuie să așteptați până când se desprinde o porțiune mare din talpă, Imediat ce observați că marginea tălpii începe să se dezlipească, curățați suprafețele, introduceți adeziv în deschizătură, după care fixați zona cu cleme sau cu bandă adezivă. Se obține o fixare mai eficientă, prin introducerea sub bandă a unui instrument de scris (sau băț), pentru a exercita presiune direct pe marginea lipiturii.

3. Tocurile uzate pe lângă faptul că sunt incomode, pot cauza luxații sau entorse neplăcute și inopinate în timpul unor excursii. Această situație poate fi rezolvată prin simpla completare a tocurilor tocite cu Freesole.

4. Cu scopul de a-și proteja bocancii de pietre sau alte obiecte ascuțite, alpiniștii și excursioniștii galoșează bombeul bocancului cu Freesole. Această soluție de întărire, este binevenită și în cazul încălțămintelor de copii, a espadrilelor, pantofilor de fotbal, tenișilor, ai căror vârf se uzează într-un ritm rapid. După ce suprafața a fost curățată corespunzător, prin delimitarea suprafeței cu o bandă adezivă, se aplică soluția Freesole, care se va autonivela pe bombeu. Zona trebuie acoperită în întregime. După 45 de minute se va elimina cu grijă banda delimitatoare și se va lăsa suprafața să se usuce complet peste noapte.

5. Repararea lateralelor rupte din piele sau țesături se realizează simplu, prin aplicarea cu pensula a adezivului pe zonele care urmează a fi lipite. Se va presa cu mâna, după care se fixează suprafața cu cleme sau bandă adezivă peste noapte.

6. Ocazional pot apărea găuri sau fisuri pe suprafața încălțămintelor, situație deloc plăcută, deoarece apa, ori noroiul se poate infiltra în interiorul acestora.

Cotol 240

Nimic mai simplu, pe interior se va lipi bandă adezivă ca și suport, după care se aplică Freesole în gaură, respectiv pe o zonă de 6mm în jurul acestuia. Nivelul de uscare trebuie să fie orizontală. După ce s-a uscat eliminați banda adezivă de pe verso.

Recomandăm folosirea mănușilor de protecție sau de unică folosință, deoarece adezivul este unul puternic.

 

Poate fi folosit și în loc de alcool isopropilic, pentru curățarea eficientă a suprafețelor, care urmează a fi reparate. Soluția Cotol-240 Plus, tot de la McNett – GEAR AID este un aditiv, care vine în ajutor în situații limită, când dorim să realizăm o reparație într-un interval mai scurt, deoarece accelerează uscarea, reducând timpul de vulcanizare a adezivului. Este compatibil cu adezivul Freesole, și diminuează timpul de uscare la mai puțin de 4 ore.

Suport clienti Luni-Vineri 9:00-15:00

0264436343 0786224241 contact@mormota.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!