Mormota

Mergi la pagina principala »

Sunteti pe :

Beneficiile Kit-urilor de reparaţii Tear Aid

Beneficiile Kit-urilor de reparaţii Tear Aid


Tear Aid oferă două tipuri de kit-uri de reparaţii pentru entuziaştii pasionaţi de excursii şi alte activităţi outdoor şi nu numai. Aceste două kit-uri nu ar trebui să lipsească din rucsacul nimănui şi, în continuare, îţi vom explica şi motivele. De asemenea, îţi vom prezenta pentru ce anume se foloseşte fiecare tip de kit de reparaţii propus de Tear Aid.

Eşti fan al outdoor-ului? McNett îţi oferă produsele esenţiale de care ai nevoie pentru aventura ta outdoor

Produse intretinere outdoor


McNett Europe este parte a companiei americane GEAR AID cunoscută înainte sub denumirea de McNett Corp. şi se ocupă cu crearea şi comercializarea unei palete vaste de produse aflate sub brandul McNett. Aceste produse sunt comercializate pe piaţa europeană şi am decis să le oferim şi noi clienţilor noştri datorită calităţii indiscutabile a acestui brand.

Cele mai bune pârtii de ski din România

cele mai bun partii de schii romaniaRelieful din ţara noastră reprezintă un foarte mare avantaj, în special pentru turismul montan. Munţii Carpaţi ocupă o treime din suprafaţa ţării noastre. Din acest motiv, mai ales în ultimii ani, staţiunile montane au atras un număr tot mai crescut de turişti care vin să ne viziteze peisajele idilice, atât în sezonul cald, dar şi iarna, în speical pentru pârtiile de ski sau snowboarding şi pentru a se bucura de numeroasele posibilităţi de distracţie.

Iată cele mai mai bune pârtii din staţiunile montane româneşti, alături de câteva sugestii pentru posibilităţile de cazare din zona acestora.

Ce trebuie să ştii despre pregătirea unei drumeţii pe timpul nopţii: echipament, accesorii indispensabile, îmbrăcăminte, hrană şi altele

Drumetii nooapteaNopţile sunt destul de răcoroase, mai ales la munte, aşa că, în cazul în care te tentează o drumeţie montană pe timpul nopţii, este nevoie să ai câteva cunoştinţe importante despre elementele care nu ar trebui să îţi lipsească. Aşadar, iată câteva sfaturi pentru o „escapadă” cât mai sigură.

Articolele de la 1 la 5 din 25 in total

pe pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5