Mormota

Mergi la pagina principala »

Sunteti pe :

Sfaturi utile pentru un rucsac uşor şi un cort curat pe munte

Sfaturi utile pentru un rucsac uşor şi un cort curat pe munte


Pe lângă bocanci, prietenii tăi cei mai buni pe munte se vor dovedi a fi un rucsac uşor şi un cort curat şi bine întreţinut. Aşadar, îţi oferim câtve ponturi pentru pregătirea rucsacului, pentru prevenirea excesului de greutate şi pentru curăţarea cortului, în cazul în care în excursia anterioară s-a lăsat cu ploi, noroi sau diverse elemente care nu au ce căuta pe/într-un cort.


Excursii şi drumeţii montane primăvara

Excursii montane primavara


Odată cu venirea primăverii, împătimiţii montaniarzi încep să plănuiască trasee de parcurs în zone în care zăpada a dispărut sau, cel puţin, începe să se topească. După o iarnă lungă care, poate, ne-a oprit pe mulţi să pornim pe trasee, ne-am gândit să împrospătăm lista cu elementele esenţiale pe care orice iubitor de munte ar trebui să le ducă cu el într-o drumeţie sau într-o excursie.

Sfaturi pentru căţărătorii începători

Sfaturi pentru cataratori incepatoriCăţărarea pe munte este una dintre activităţile cele mai pline de adrenalină pentru pasionaţii de munte. Iubitorii de căţărare îşi forţează constant limitele şi înfruntă capriciile naturii, iar experienţa acestora constituie un punct de reper şi un exemplu şi pentru aceia dintre voi care nu sunteţi experţi într-ale cătărării, însă doriţi cu ardoare să porniţi în propriile aventuri pe munte. 

Articolele de la 1 la 5 din 19 in total

pe pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4