Din data de 1 pana in 7 mai showroomul este inchis. Procesarea comenzilor se va relua incepand din 8 Mai. Va dorim sarbatori fericite!

Beneficiile Kit-urilor de reparaţii Tear Aid

Beneficiile Kit-urilor de reparaţii Tear Aid

Tear Aid oferă două tipuri de kit-uri de reparaţii pentru entuziaştii pasionaţi de excursii şi alte activităţi outdoor şi nu numai. Aceste două kit-uri nu ar trebui să lipsească din rucsacul nimănui şi, în continuare, îţi vom explica şi motivele. De asemenea, îţi vom prezenta pentru ce anume se foloseşte fiecare tip de kit de reparaţii propus de Tear Aid.

Tear Aid Kit de reparţii A

Acest kit conţine o bandă adezivă transparentă pe care o poţi folosi pentru reparaţii definitive. Cu aceasta, vei putea repara rupturile şi găurile de pe orice tip de material, fiindcă banda este extrem de elastică şi de puternică, totodată. Banda adezivă reprezintă o soluţie permanentă şi se va lipi instantaneu în proporţie de 90% iar, în circa o oră, banda adezivă va fi lipită definitiv. Ȋn plicul de reparaţii de tip A vei găsi o bucata de bandă transparentă şi patru bucăţi de tampoane cu alcool. Banda adezivă va putea fi taiată la dimensiunea potrivită pentru problemele cu care te confrunţi.

Cum aplici banda adezivă?

Suprafaţa deteriorată se va curăţa extrem de bine cu ajutorul tamponului cu alcool, apoi se va lăsa să se usuce. Ȋn continuare, se va tăia banda la dimensiunea potrivită problemei de pe material, iar colţurile benzii se vor tăia în formă rotundă. Banda adezivă se va aplica precum un autocolant, după care este recomandată frecarea suprafeţei benzii, mai ales în zona marginilor pentru o lipire perfectă.

Banda adezivă poate fi aplicată pe suprafeţele urmatoarelor materiale: bannere, cizme din cauciuc, copertine, articole de camping, cort, vele, sticlă, articole din Gore-Tex,  covoare, piele, neopren, adăposturi portabile, pelerine de ploaie, costume de ski şi de scafandru, umbrele, plăci de surf şi multe altele.

Aceasta reprezintă o soluţie extrem de puternică şi permanentă. Banda adezivă este rezistentă la apă, se lipeşte ermetic, este foarte elastică şi nu se va decolora. De asemenea, nu se usucă, şi este o soluţie extrem de versatilă pentru o paletă vastă de materiale.

 

Tear Aid Kit de reparaţii tip B

Acest kit de reparaţii conţine o bandă adezivă pentru diverse reparaţii definitive. Cu ea, vei putea repara găurile şi rupturile de pe suprafeţele de PVC şi din vinyl. Banda adezivă este foarte puternică şi elastică şi are capacitatea de a se lipi instantaneu. O vei putea utiliza cu succes chiar şi sub apă pe orice suprafaţă din Vinyl sau PVC care este netedă şi netexturată. Acest lucru este foarte avantajos, fiindcă dacă, de pildă, problema este la nivelul unei piscine gonflabile, nu va trebui să goleşti piscina de apă pentru a o repara.

Materialul din vinyl conţine diverse uleiuri care vor fi absorbite de majoritatea adezivilor şi rezultatul va fi desprinderea de suprafaţă. Tear Aid a creat o bandă adezivă cu un inhibitor care nu va permite absorbţia acestor uleiuri şi dezlipirea de pe suprafaţa pe care ai aplicat-o.

Cum utilizez banda adezivă pentru ninyl şi PVC?

Plicul de reparaţii B conţine o bandă adezivă transparentă şi patru bucăţi de tampon cu alcool. Pentru început, se recomandă să cureţi suprafaţa care a fost deteriorată cu un tampon de alcool, iar apoi zona trebuie lăsată la uscat. Banda adezivă trebuie tăiată la dimensiunile potrivite, iar colţurile ar trebui să fie rotunde. Vei putea lipi banda adezivă precum un autocolant, la fel ca cea din kit-ul A. Poţi aplica banda adezivă pe orice material din PVC şi vinyl.

 

Aceste două kit-uri pentru reparaţii sunt adevărate comori pentru orice pasionat de activităţi outdoor, sporturi şi multe altele. Multitudinea de materiale care pot fi reparate definitiv cu ajutorul benzilor adezive create de Tear Aid transformă aceste două kit-uri de reparaţii în elemente utilie în casa oricăruia dintre voi. 

Suport clienti Luni-Vineri 9:00-15:00

0264436343 0786224241 contact@mormota.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!