Mirazyme-Gear Aid te scapă de mirosul neplăcut din încălțăminte

Mirazyme-Gear Aid te scapă de mirosul neplăcut din încălțăminte

 

 

A scăpa de mirosurile cauzate de bacterii, secreții corporale, fungi, mucegai este o provocare cu care ne întâlnim zi de zi. Cu această ocazie ne vom focaliza atenția pe menținerea unei igiene adecvate a încălțămintei și a piciorului, însă vom prezenta și câteva trucuri în vederea eliminării odorurilor din echipamente, cum ar fi: îmbrăcămintea, echipamentele outdoor, echipamentele sport și acvatice (din neopren).

Mirosul neplăcut din pantofi este o problemă incomodă și des întâlnită, nu numai la bărbați, dar și la femei. Este de știut, faptul că principala cauză a mirosurilor neplăcute din încălțăminte este transpirația picioarelor, care facilitează dezvoltarea bacteriilor. Bocancii sau încălțămintea în general, absorb mirosurile și transpirația, indiferent de calitatea acestora. Anumiți pantofi miros mai urât decât altul, motivul fiind tălpile interioare, care tind să absoarbă transpirație în mod excesiv. Evident, ar fi recomandat, ca utilizatorul să opteze pentru încălțăminte de calitate, preferabil din piele, căptușite tot cu piele.

 

Vă prezentăm mai jos deodorizantul MiraZyme de la McNett – GEAR AID, un produs ecologic, o combinație biodegradabilă de enzime naturale și microbi puternice, care oferă o soluție inovatoare în vederea eliminării mirosurilor neplăcute. McNett – GEAR AID a identificat, a separat și a reprodus un amestec unic de 10 enzime naturale, microbi și alte ingrediente organice destinate să identifice și să distrugă mirosurile.
Soluția este deosebit de eficientă, îndepărtează rapid mirosurile accentuate și elimină resturile organice. Se poate utiliza la o gamă variată de produse, precum încălțăminte (bocanci, pantofi bowling, adidași, teniși, sneakers, pantofi de gală, sandale,...), corturi, saci bivuac, rucsaci, îmbrăcăminte, echipamente outdoor, costume neopren, etc.
• Este un produs ecologic - reziduurile soluției fiind doar dioxidul de carbon și apa.
• Tratamentul poate fi efectuat rapid și eficient, prin îmbibare sau pulverizare.

Iată câteva utilizări specifice, cu ajutorul cărora puteți scăpa de problema neplăcută a mirosurilor sau a depunerilor:

La încălțăminte

Așa, cum am menționat mai sus, cauza principala a mirosului din încălțăminte este transpirația, acel mediu cald și umed, care contribuie la înmulțirea bacteriilor.
În vederea menținerii igienei piciorului recomandăm alternarea a cel puțin două perechi de încălțăminte, astfel pantofii vor avea timp să se aerisească.
Un alt factor important în menținerea piciorului uscat sunt șosetele sau ciorapii. Acestea ar trebui să fie confecționate din lână, bumbac, sau să fie articole tehnice, care prin construcția specială a fibrelor din care sunt fabricate, contribuie la eliminarea transpirației de pe suprafața picioarelor.
Evitați să purtați încălțămintea cu piciorul gol sau cu șosete 100% sintetice. Pe vreme călduroasă, purtați încălțăminte ușoară din pânză, sau sandale.
Încercați să înlocuiți regulat tălpicii interiori plini de transpirație cu unii noi, cât mai apropiați anatomiei piciorului Dvs.
Totuși, ținând cont de toate acestea, există persoane a căror transpirație este mai abundentă, situație în care recomandăm două moduri de tratare a încălțărilor, astfel:

Bocancii sau încălțămintea închisă vor fi deodorizate prin pulverizare.
Într-un pulverizator obișnuit adăugați soluție MiraZyme cu apă în proporția recomandată de producător și pulverizați-o direct pe zonele cu probleme, saturând părțile interioare și exterioare. Încălțămintea se va usca în umbră, într-un loc ferit de razele solare, deoarece acestea din urmă sau temperatura ridicată a surselor de căldură anihilează acțiunea enzimelor. În timp ce bocancul se usucă, MiraZyme își face efectul, neutralizând bacteriile, depunerile și alte resturi.
Atenție: produsul poate accentua culoarea pielii - recomandăm testarea acestuia pe o porțiune mică înainte de utilizare.
Dacă ați avut o întâlnire dezolantă cu un sconcs, nu intrați în panică, deoarece există soluție salvatoare. În cazul mirosurilor persistente, curățați suprafața de reziduuri și pulverizați MiraZyme direct pe suprafețele cu probleme.

• Metoda de îmbibare este adecvată mai mult în cazul sandalelor.


Într-un recipient suficient de încăpător, se va amesteca deodorizantul MiraZyme cu apă călduță sau rece, nicidecum fierbinte, în proporția recomandată de producător. Se scufundă sandalele, astfel încât toate părțile să fie complet acoperite cu apa tratată. După 5 minute se scot din soluție și fără a fi clătite se usucă conform descrierii de mai sus.

Sunt însă cazuri în care nici o recomandare de mai sus nu ajută, întrucât problema poate fi prezența unei micoze a piciorului, situație în care boala trebuie tratată de un dermatolog.

La corturi, echipamente outdoor, costume neopren, îmbrăcăminte etc.

Corturile, în cazul în care nu au fost uscate corespunzător înainte de a fi împachetate, pot mucegăi; în costumele neopren se depun alge, sare, secreții corporale, etc. și capătă un miros înțepător; sacii bivuac în timp acumulează mirosuri din cauza transpirației sau a mediului necorespunzător în care au fost depozitați. Soluția pentru toate aceste situații și nu numai, este tot MiraZyme.
Pentru echipamente voluminoase, cum ar fi corturile, costumele neopren sau rucsacii, veți avea nevoie de o vană, sau un rezervor mai mare cu apă călduță sau rece, în care veți dilua deodorantul MiraZyme în proporția recomandată de producător. Pentru articole mai mici este suficient un recipient cu un volum aferent articolului, care urmează a fi deodorizant.
Desfaceți toate fermoarele interioare sau exterioare și întoarceți echipamentul pe dos. Scufundați articolul, astfel încât toate zonele să fie bine saturate cu apa tratată.
Lăsați la îmbibat aproximativ 5 minute, după care scoateți-l din recipient. NU CLĂTIȚI !
Uscați echipamentul în umbră, într-un loc ferit de razele solare.

Deodorizantul MiraZyme se va depozita în recipientul original închis ermetic, departe de razele solare, într-un loc uscat, la temperaturi între: 4 – 25°C.

Aveți grijă de încălțăminte, mențineți sănătatea picioarelor și bucurați-vă de echipamente curate si igienizate :) !

Suport clienti Luni-Vineri 9:00-15:00

0264436343 0786224241 contact@mormota.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!