Începeți să peticiți cu McNett-GEAR AID

Începeți să peticiți cu McNett-GEAR AID

 

În loc să aruncăm echipamentele găurite, rupte, deteriorate sau învechite, manieră modernă, frecvent întâlnită, ar trebui să ne apucăm de recondiționarea acestora, nu doar pentru a ne bucura de acea încărcătură sentimentală, pe care le-au acumulat în decursul anilor, ci și pentru a adopta o atitudine ecologică conștientă, cu impact asupra mediului înconjurător. Multă lume nici nu se gândește la reparații sau reutilizare, deoarece este mai simplu achiziționarea produselor nou-nouțe, însă sunt multe mijloace și instrumente rapide, eficiente cu ajutorul cărora aceste echipamente outdoor pot fi folosite la aceleași standarde ca și înainte. Unele dintre ele au fost expuse în articolele precedente, însă acum vom prezenta câteva produse McNett – GEAR AID specifice, realizate și gândite pentru probleme care pot fi rezolvate urgent pe teren și care nu necesită ac de cusut – contraindicat în cazul materialelor tehnice, rezistente la apă.

Crengile, spinii sau pietrele ascuțite, pot cauza găuri, rupturi, înțepături pe suprafața echipamentelor. Dacă mergeți în excursie, practicați alpinismul, faceți drumeții sau camping, e bine să aveți în dotare o jachetă tehnică. Ținând cont de investiție, chiar dacă faceți tot posibilul s-o protejați, tot se ivește o situație critică, un piolet sau colțar, care nu a fost fixat atent pe rucsac, o căzătură, o scânteie de la focul de tabără, care vor deteriora în oarecare măsură materialul acestuia. De aceea este util să aveți în rucsac un kit cu petece, ca ruptura să nu se lărgească până când apucați să efectuați reparația acasă.

Iată produsele:

Kitul de reparație Gore-Tex - este conceput pentru reparațiile de urgență a echipamentelor outdoor fabricate din material cu membrană GORE-TEX® sau alte tipuri de membrane. Tubul cu filet conține două petece negre sensibile la presiune, fabricate din Gore-Tex autentic. Materialul este flexibil și rezistent la apă. Se utilizează în forma sa originală sau se taie la dimensiunea dorită. Dacă realizați reparația acasă, pentru o aderare mai sigură petecul se poate călca cu fierul de călcat la o temperatură medie, sau după aplicare introduceți echipamentul în mașina de uscat rufe 30 de minute pe setarea obișnuită. Se pretează la îmbrăcăminte tehnică, bocanci și ghete, îmbrăcăminte protecție ploaie, jachete respirabile, pantaloni, echipamente de pescuit sau camping, rucsaci, etc.

 

 

Petecele autoadezive Tenacious Camping și Tenacious WildLife – sunt destinate pentru reparații de urgență în diverse forme ingenioase, conferind un aspect stilat echipamentului. Petecele se pot îndepărta la nevoie, fără a lăsa urme de adeziv. Personalizează jachete, rucsaci, poncho-uri, căști, corturi, prelate, saltele, cizme de pescuit, parazăpezi, saci de dormit, izoprene, material scaune, lăzi frigorifice, bidoane apă, bagaje, cizme de cauciuc, portmonee, notebook-uri, telefoane mobile, echipamente/jucării copii, geamuri și multe altele. Seturile conțin câte 23 de petece negre - dimensiuni și forme diferite. Se pot utiliza pe următoarele materiale: nylon, polyester, vinil, pânză, cauciuc, piele sintetică, piele întoarsă, neopren, vinil plastic (PVC), TPU, EVA Plastic, PET Plastic, OPP Plastic, CORDURA®, Sunbrella®, WINDSTOPPER®.

Notă: Petecele pot fi folosite și pentru a acoperi zone proaspăt reparate cu adeziv pe bază de uretan (Aquasure sau SeamGrip).

 

Banda adezivă Tenacious - o bandă adezivă transparentă foarte puternică, concepută pentru reparații de urgență. Repară găurile și rupturile, ranforsează suprafețe uzate, practic pe orice fel de material. Este o soluție semipermanentă, la nevoie se îndepărtează fără a lăsa urme de adeziv pe material. Se poate utiliza pe aceleași tipuri de materiale și suprafețe ca și petecele personalizate

Tenacious Camping și WildLife. Tubul suport include o rolă de bandă având dimensiunea de 500x75mm.

Banda adezivă Tenacious asigură o soluție rapidă pe teren pentru repararea corturilor, plaselor de țânțari, hamacelor sau pălăriilor echipate cu plasă insecte, până la posibilitatea de a efectua o reparație mai eficientă și definitivă.

 

 

 
 
Pentru o procedură urgentată de reparare a corturilor, saltelelor gonflabile sau autogonflabile, aplicați adezivul Seam Grip cu un petec McNett Tenacious deasupra lipiturii. Petecul poate fi îndepărtat peste 5 zile după uscarea/vulcanizarea completă a adezivului.

 

 

Banda autoadezivă reflectorizantă și impermeabilă Tenacious - asigură vizibilitate și siguranță în întuneric. Este prevăzută cu un adeziv puternic, care nu se dezlipește. Detașabilă fără reziduuri. Se lipește pe aproape orice suprafață: WINDSTOPPER®, CORDURA®, Ripstop Nylon, TPU, poliester, bumbac, vinyl, pânză, cauciuc, Sunbrella, PET, OPP Plastic, EVA Plastic, Neoprene, piele sintetică, metal, oțel, aluminiu, etc.

Notă: În cazul în care tratați echipamentul reparat cu soluții de impermeabilizare spray-on, acestea vor înmuia adezivul petecului. În general adezivul își revine după uscarea peste noapte a echipamentului, fără a influența petecul. Pentru cele mai optime rezultate recomandăm spălarea manuală folosind detergenți sau soluții wash-in. Echipamentul retușat cu bandă adezivă nu se va spăla la spălătorie, doar în cazul în care se dorește eliminarea petecului.

Reparațiile în general se vor efectua pe o suprafață plană și solidă. Petecul poate fi lipit pe interiorul sau exteriorul materialului în funcție de preferințe. Articolul reparat se poate utiliza imediat, totuși aveți în vedere faptul că adezivul va atinge capacitatea deplină de lipire în următoarele 12-24 de ore. Petecele se pot îndepărta, în vederea unei reparații ulterioare permanente mai puțin vizibile.

Ploaia, soarele sau zăpada nu afectează în timp proprietățile adezivului.

Pentru utilizarea în condiții optime a fiecărui produs prezentat mai sus, parcurgeți instrucțiunile producătorului.

Odată ce ați învățat aceste manevre simple, veți dobândi acea aptitudine de a rezolva pe teren sau acasă problemele uzuale ivite pe echipamentele outdoor, salvând excursia și distracția.

 

Suport clienti Luni-Vineri 9:00-15:00

0264436343 0786224241 contact@mormota.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!